Isnin, 4 Januari 2016

Pekasam Daging Tok Chik dari Utara Kedah

Pekasam Daging Tok Chik dari Utara Kedah




SELALU TERINGATKAN MASAKAN DI KAMPUNG?
ANDA PEMINAT PEKASAM
NAK CUBA PEKASAM DAGING?
====================================================
Pekasam Daging Tok Chik adalah resepi original made in KEDAH. Kini anda boleh menyediakan menu tradisi ini di rumah ;););)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Keistimewaan Pekasam Daging Tok Chik
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
1. Daging Gred No.1 dipilih pada bahagian yang terbaik dan lembut
2. Bahan-bahan campuran pekasam yang segar dan berkualiti
3. Inovasi kepada menu pekasam mengikut resepi warisan nenek
4. Mudah disediakan, potong kepada kepingan kecil dan terus digoreng
5. Juga boleh dipanggang atau masak lemak cilia pi mengikut selera anda
6. Mudah disimpan, hanya simpan pada suhu bilik atau peti sejuk (chiller)
____________________________________________________



APA KATA MEREKA?
“Sedap, lembut, masam, semua cukup rasa” – Pn. Aziah, Alor Star
“Sedap sangat, anak-anak akak suka. Nanti nak order lagi” – Pn. Imah, Pokok Sena
“Best, rasa light dan time nak masak tu… serbuk beras tu wangi sangat. Nak order lagi nanti” – Pn. Ilyana, Kuantan
“First time rasa… mmg sedap… tak berbau. Boleh order lagi nanti” – Pn. Liza Omar, Jitra



========================
HUBUNGI SAYA SEKARANG
========================
1 pack 150g RM 10 ** Hidangan 2-3 orang.
Caj poslaju hanya: RM 6 (Semenanjung), RM 9 (Sabah/Sarawak)
Dapatkan caj pos istimewa jika beli lebih daripada 1 pack ;););)
_________________________________________________
sekarang kepada saya?
‪#‎TCPD‬?, kuantiti dan lokasi, hantar ke 0135843494
_________________________________________________
Contoh: #TCPD 3pack, Seremban hantar ke 0135843494

Tiada ulasan:

Catat Ulasan